Onze Talenten

De "Talenten" van Het Laakhuisje

In het voorjaar (ongeveer 7-8 lessen)en in het najaar (ongeveer 7-8 lessen) hebben wij op woensdagavond een speciale groep bij Het Laakhuisje. Van 19.00 - 20.00 staan deze talenten, vol enthousiasme, op de baan. De groep bestaat uit mensen met autisme en het syndrown van Down. Deze “Talenten” zijn afkomstig van Stichting Grenzeloze Talenten en Het Anker (Leeftijdscategorie: 13 t/m 62 jaar).

Onder leiding van Wil Haarman kan de groep kennismaken met de beginselen van het tennis. Inmiddels kunnen ze al degelijk een balletje terugslaan. Dat de “Talenten” bij ons kunnen spelen hebben we mede te danken aan de gemeente en aan de medewerking van sponsoren. Ze hebben allemaal een shirt, met een speciaal voor hun ontworpen logo, en met hun eigen naam erop, mogen ontvangen. Hoe stoer is dat?

De talenten zijn dan ook echt serieus bezig tijdens de les. De les begint altijd even met een korte warming-up en daarna wordt er ingespeeld en krijgen ze tips van Wil Haarman. De ene keer komt de forehand aan bod, een andere keer gaan ze volleren of wordt er weer aandacht besteed aan een ander onderdeel. En elke les eindigt met een spel; In het voorjaar was het een koningsspel en nu in het najaar hebben ze het boevenspel mogen uitproberen. Uiteraard wordt er ook weleens een grapjes gemaakt tijdens deze lessen.

Ken je iemand die wellicht ook bij de "Talenten van het Laakhuisje"past, Talenten zijn altijd van harte welkom! Talenten aanmelden of info: 06-20222046 (ook via what’s app bereikbaar)| Susan Teunissen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 351 560

Tennisvereniging Het Laakhuisje

Laak 2B
3881 MK Putten

KVK-nummer

40094088