Je bent lid en dan….

10 november 2022


De vereniging draait volledig op de inzet van leden. Deze vormen het bestuur, vormen de verschillende commissies en onderhouden het park.

Ook de bar wordt door hen gerund. Van alle leden vanaf 18 jaar worden verwacht een bijdrage te leveren aan de vereniging. 

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een mail te sturen naar [email protected]. In deze mail vermeld je wat je wilt doen, je naam en je KNLTB-nummer.  

 Je kunt een keuze maken uit:

  • Bardienstmedewerker: cruciaal voor onze vereniging en het dagelijks gastvrij ontvangen van onze leden en zeker voor bezoekers tijdens toernooien.
  • Parkonderhoud: groenonderhoud, banenonderhoud of klusteam: denk aan bijhouden van het groen/de planten, het schoonhouden en onderhouden van de banen en klusjes als reparaties.
  • Schoonmaken van het clubgebouw: Dit is een continue proces.
  • Deelnemer worden van een commissie (informeer naar de mogelijkheden). 

Vrijwilligerswerk kost tijd en inspanning, dat realiseert iedereen zich. Daarom hebben we als bestuur besloten om leden die minimaal twee maal per jaar hun vrijwilligerstaak uitvoeren te belonen. Dit kan door gratis bespannen van je racket, vrij spelen met niet-leden/familie of vrienden of gratis tennisballen. Heb je liever een korting op je contributie, dan is dat een alternatief. Kortom, afgezien van het feit dat je nodig bent, levert het ook nog wat op!

Ook vragen we de ouders van de jeugdleden om een vrijwilligerstaak uit te voeren. Uiteraard is het geen probleem als je vaker iets voor de vereniging wilt doen dan maar twee keer per jaar. Alleen met voldoende vrijwilligers is het mogelijk om alle activiteiten van het Laakhuisje ieder jaar weer invulling te geven. 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 351 560

Tennisvereniging Het Laakhuisje

Laak 2B
3881 MK Putten

KVK-nummer

40094088