Even voorstellen: Vrijwilligerscoördinatoren Laakhuisje

28 april 2022


Het bestuur a.i. heeft ons (Andrea Brouwer, Rita Noordam en Tea Haanschoten) gevraagd om Vrijwilligerscoördinator te worden voor het Laakhuisje.  

Om onze club na zo’n twee jaar Corona weer te reactiveren kunnen we niet zonder vrijwilligers. We zullen met elkaar de club levend moeten houden, zodat we tot in lengte van jaren op ons mooie park kunnen blijven tennissen. In het verleden hadden we hiervoor de “Voor iedereen een taak op de Laak”-campagne. Dit steken we nu iets anders in. 

Uitgangspunt blijft wel dat in principe elk lid een vrijwilligerstaak(je) uitvoert. De een heeft meer tijd ter beschikking dan de ander en/of schat zijn/haar capaciteiten hoger in, maar feit blijft dat als iedereen iets doet, we met een minimum aan inspanning de club draaiend kunnen houden. Hoe en in welke mate ligt aan het enthousiasme van de leden. Wij willen daar in ieder geval ons steentje aan bijdragen. 

Wat gaan we doen? Heel simpel: vraag en aanbod bij elkaar brengen. De commissies geven ons ‘vacatures’ door. Indien van toepassing worden vereiste kennis/vaardigheden erbij vermeld en indien mogelijk een indicatie tijdsbesteding. Die publiceren wij op onze website Laakhuisje.nl/vactures en vragen hier aandacht voor via de periodieke nieuwsbrief. Hierop kunnen de leden reageren en dan gaan wij het gesprek aan om dat te matchen. Je kunt ook zelf aangeven dat je wat wilt doen voor de club dan gaan wij met je kijken wat bij je past (als je zelf nog geen idee hebt). Daarnaast spreken wij ook met nieuwe leden om te kijken of er ook voor hen nog een leuke plek te vinden is. Bijkomende voordeel is dat zij sneller bekend raken binnen de club. 

 Je vindt onze vacatures op de site van het Laakhuisje onder vacatures”. Hier staan o.a. nog: ·      

  • Groundsman
  • Coördinator klusteam    
  • Bestuurslid 
  • ICT-helpdesk/-adviseur    
  • Schoonmaakhulp

Voor een aantal vacatures lopen inmiddels een paar lijntjes, maar zijn nog niet definitief ingevuld. Wil je weten wat een vacature inhoudt, kijk dan even op de site. 

Daarnaast begint de FRC ook weer op te starten, Zij zijn o.a. het bestand ‘barmedewerkers’ in kaart aan het brengen. Mocht dit helemaal je ding zijn, meld je dan aan. In overleg wordt gekeken wat bij je past (qua dag, frequentie, wel/niet tijdens toernooien, activiteiten of competitie, etc.). 

 Je kunt ons bereiken via mailadres: [email protected]

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 351 560

Tennisvereniging Het Laakhuisje

Laak 2B
3881 MK Putten

KVK-nummer

40094088