Dames clubcompetitie op vrijdagmorgen

17 november 2022


 Al sinds heel lange tijd, vanaf  2002, verzorgt Gijsje Heimensen de Dames Clubcompetitie waarin vele dames de strijd met elkaar aangaan op de vrijdagmorgen. Er worden dubbels gespeeld waarin vier dames het op een ochtend onderling in alle drie mogelijke samenstellingen tegen elkaar opnemen. Dat betekent dus drie setjes. Het eerste koppel dat vier games wint, wint de set. Je kunt dus tussen de 0 en de 12 punten halen per ochtend.

Er wordt gespeeld in poules, 8 dames per poule, maar afhankelijk van het aantal deelneemsters kan dat variëren. Elke week spelen andere viertallen uit zo’n poule met elkaar samen. Je kunt promoveren en degraderen uit je poule. Dames van diverse sterkte kunnen dus meedoen.

Het zijn altijd reuze gezellige ochtenden waarin Gijsje zorgt voor het bijhouden van de speelpunten van die morgen. Aan het einde van het seizoen (meestal na een week of 11) is er een Afsluitmorgen met lekkere hapjes en de prijsuitreiking aan de beste dames per poule. Kortom, het is ontzettend leuk om hieraan mee te doen. En mis je een vrijdagmorgen door vakantie/ziekte of iets dergelijks, dat is niet erg, want je mag er in de 11 weken wel een paar missen.

Omdat er dames afgevallen zijn i.v.m. leeftijd of andere werkzaamheden zou het leuk zijn als weer nieuwe dames zich aanmelden voor deze vrijdagmorgencompetitie. Jong en oud zijn welkom. Je kunt je opgeven als vaste speelster of als invalster. Als invalster word je dan geappt/gebeld als een vaste speelster niet kan. Het nieuwe seizoen begint weer  midden januari, maar wil je alvast de sfeer proeven meld je dan eerst als invalster of kom eens kijken. Als er nog vragen over zijn kun je dat ook doen bij Gijsje via [email protected] of per mobiel: 06-20455268. 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 351 560

Tennisvereniging Het Laakhuisje

Laak 2B
3881 MK Putten

KVK-nummer

40094088